Kip met ananas en banaan
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediënten
- 250 gr kipfilet
- blikje ananas
- 3 bananen (niet al te rijp)
- rijst (gewone, zilvervlies,- of basmati)
- 2 theelepels kerriepoeder
- beetje zwarte peper
- olijfolie of boter om te bakken
Bereiding
- Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing.
Snijd ondertussen de kipfilet in kleine stukjes en bestrooi ze met kerriepoeder.
- Bak de gesneden kipfilet in de olie of boter in een koekenpan of hapjespan.
- Snijd de ananasschijven in stukjes.
Voeg een beetje sap van de ananas toe en laat het vlees goed gaar worden.
- Snijd de bananen in stukjes/ schijfjes
Voeg de ananasstukjes toe en als laatste de banaanstukjes.
Meng de zwarte peper erdoor.
Laat nog even 2 minuten doorwarmen.
- Serveer de rijst naast het vlees- ananas- banaanmengsel.
Eventueel aanvullen met een groene salade.