Curry van ei en broccoli met rijst
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediënten
- 400 gr rijst
- 700 gr broccoli
- 6 eieren
- 1 ui
- 400 ml kokosmelk
- 100 gr cashewnoten
- 1 eetlepel kerriepoeder
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels gehakte peterselie of bieslook
- zout en peper
Bereiding
- Kook de rijst.
Snipper de ui.
Kook de eieren hard, pel ze en snijd ze in vieren.
- Snijd de broccoli in roosjes en kook de broccoli beetgaar.
- Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit hierin de ui met de kerriepoeder, 3 min.
Giet dan de kokosmelk erbij.
- Schep de broccoli en de eieren erdoor en verwarm nog 5 min. zachtjes door.
Schep de noten erdoor.
Voeg zout en peper naar smaak toe.
- Serveer de curry met de rijst en garneer met peterselie of bieslook.(Tip: vervang de broccoli door prei.)