Gevuld brood met shoarma-groenteschotel
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediënten
- 500 gr shoarmavlees
- 500 gr boerensoepgroenten (of wokgroenten)
- 1 turks brood of ander plat brood of pita broodjes
- piccalilly, (hot)ketchup, curry of knoflooksaus
- 2 eetlepels olijfolie
Bereiding
- Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin het shoarmavlees, ong. 5 min.
Schep de groenten erbij en roerbak nog 5 min. door.
- Maak intussen het brood enigszins vochtig en leg het even in een oven totdat het knapperig is.
(warm en knapperig maken kan bijv. ook in een toaster of broodrooster!).
- Snijd het brood dan horizontaal door en bestrijk beide helften met een saus.
- Schep er daarna de shoarma met groenten erop.(Tip: dit gerecht leent zich prima voor het verwerken van restjes groenten.)