Pizza met ham, ui en ei
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediënten
- 2 pizzabodems (28 cm)
- 1 pakje pastasaus sugo kruiden (390 g)
- 2 bakjes mozzarella piccolini piccolini (a 150 g)
- 2 rode uien, in dunne ringen
- 4 eieren
- 1 zakje jonge bladsla met spinazie (80 g)
- 1 bakje rauwkost bietjes (250 g)
- 2 pakjes Parmaham (a 70 g)
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 240 ºC. Leg de pizzabodems elk op een stuk bakpapier en bestrijk met de pastasaus.
- Leg de mozzarella erop. Verdeel de ui erover en breek boven elke pizza 2 eieren. Bak de
pizza’s ca. 10 min. in de oven. Als u ze tegelijk boven elkaar bakt, verwissel dan na 5 min. de
bakplaten.
- Meng ondertussen de slamelange en de rauwkost bietjes in een schaal. Neem de pizza’s uit de
oven en leg de plakjes ham erop. Serveer met de salade.