Roerbak met pangasiusfilet
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediënten
- 250 gr pangasiusfilet
- 1 rode ui
- 1/2 rode paprika
- 1/2 gele paprika
- 50 gr zwarte olijven, zonder pit, gehalveerd
- 1 eetlepel citroensap
- gehakte peterselie (een klein beetje)
- ½ eetlepel chilipoeder
- zout, peper
- olijfolie
Bereiding
- Snijd de vis in stukjes en kruid ze met zout, peper en chilipoeder.
Snijd de ui en de paprika’s in stukjes.
- Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan.
Bak de ui en de paprika stukjes hierin, gedurende 3-5 min.
- Voeg de vis en olijven erdoor en bak nog(voorzichtig) 3 min.
Voeg het citroensap toe en schep de peterselie erdoor.(Tip: Lekker met pasta, rijst of couscous.
En met een komkommersalade.)