Tagliatelle met geroosterde paprika en gorgonzola
1 augustus 2008
Door
admin
Ingrediënten
- 400 gr tagliatelle
- 1 courgette, in plakjes
- 1 pot geroosterde paprika’s
- 300 gr gorgonzola
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel thijm
- zout, peper
Bereiding
- Tagliatelle bereiden volgens de gebruiksaanwijzing.
- In een koekenpan de olijfolie verhitten en hierin de courgetteplakjes bakken. Paprika’s afgieten en in brede repen snijden en even meebakken.
- Courgette/ paprika mengsel op warm bord scheppen en bestrooien met thijm, zout en peper. Het bord warm houden onder aluminiumfolie.
- Tagliatelle in vergiet laten uitlekken, waarbij een beetje kookvocht wordt achtergehouden.
- In 2-3 eetlepels kookvocht de gorgonzola smelten, ev. verdunnen met meer kookvocht.
- De saus mengen met de tagliatelle en het geheel op de borden over de courgette en paprika scheppen.