Tortillataart

1 augustus 2008 Uit Door admin

Ingrediënten

  • 2 eetlepels olie
  • 300 g half-om-halfgehakt
  • 1 zakje burrito seasoning mix
  • 8 Flour Tortillas
  • Potje Taco Sauce Mild
  • 400 gram roerbakgroente (naar keuze)
  • 1 klein blikje maiskorrels a 212 gram
  • 125 ml zure room
  • 50 gr geraspte kaas
  • Verse koriander, fijngesneden

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Rul het gehakt in 1 eetlepel olie. Voeg de burrito seasoning mix en de aangegeven hoeveelheid
    water toe en laat dit ongeveer 10 min koken totdat het goed ingedikt is.
  3. Verhit in een andere pan ook 1 eetlepel olie en bak de roerbakgroente. Na ongeveer 5 minuten de
    salsa, mais en de helft van de koriander toevoegen en mengen met de groente.
  4. Pak een grote ingevette ovenschaal of springvorm en leg 1 tortilla op de bodem. Bestrijk met 1/4 van de zure room en verdeel er 1/4 gehakt mengsel er over. Dek af met een tortilla en doe hier 1/4 van het groentemengsel op en bestrooi met 1 eetl geraspte kaas, dek weer af met een tortilla en herhaal dit totdat alles op is.
  5. Snij daarna de tortilla in 4 punten.