Moderne luxe moslimabaya voor dames.

De kleding van & apos; een moslimvrouw zijn anders dan die van een moslimvrouw een seculiere vrouw of d & apos; een vrouw van een andere religie. De Islam dicteert regels die bepaalde beperkingen opleggen aan kleding. Moslimjurken worden genaaid rekening houdend met deze vereisten. Het kiezen van een jurk voor een moslimvrouw is geen gemakkelijke taak. Elke vrouw wil er tenslotte goed uitzien, zich mooi en elegant kleden. Ondanks alle beperkingen die aan moslimkleding worden gesteld, slagen vrouwen erin er heel aantrekkelijk uit te zien.

Weet u niet waar u een goede moderne luxe abaya kunt krijgen? Hiermee helpt de online winkel van Garaza's Sport Hijab Collectie en andere modieuze moslimkleding Garaza je op weg, die je zal plezieren met een grote keuze aan klassieke en moderne modellen met echte kleuren.

De Garaza's Sport Hijab Collectie is een universele dameskledingsoort. De keuze aan jurken is zo breed dat je deze outfit voor elke gelegenheid in het leven kunt kiezen. Onder de overvloed aan moderne damesjurken onderscheiden outfits voor moslimvrouwen zich door een bijzondere vrouwelijkheid. Voorbij zijn de dagen dat moslimvrouwen verkeerd werden bekeken. Nu is het niet ongebruikelijk dat vrouwen die sjaals en lange jurken dragen met afgunst worden aangekeken. Allemaal omdat ze er heel elegant, vrouwelijk en trots uitzien. Een correct gekozen lange outfit maakt een vrouw slank, een beetje mysterieus.

De kleuring van jurken voor moslimvrouwen verschilt van de meeste andere in strengheid, bescheiden en zachte tinten. De islam verbiedt een vrouw om kleurrijke kleding met kleurrijke ontwerpen te dragen bij buitenlandse mannen. Om jurken met heldere patronen te kunnen betalen, kan een vrouw alleen thuis zijn. Bovendien mag de kleding van moslims geen tekeningen van mensen en dieren zijn. Ondanks dergelijke beperkingen creëren ontwerpers zeer mooie outfits met zachte klassieke ornamenten, waarbij kleuren correct worden gecombineerd. Het kleurengamma van moslimjurken uit verschillende landen verschilt van elkaar. In ons land zijn felrode en feloranje outfits niet welkom.Groen, beige, bruin en lichtblauw worden als de voorkeur beschouwd.

Welke stijl om een ​​jurk te kiezen?

Volgens de sharia, dat wil zeggen de islamitische canon, moet de kleding van een vrouw het hele lichaam bedekken, behalve het gezicht en de handen. Kleding mag niet strak en transparant zijn. Hiermee rekening houdend, worden jurken genaaid van natuurlijke dichte stoffen. In de hitte "ademen" dergelijke kleding, en in de kou houden ze perfect de warmte vast. De traditionele moslimjurk is een wijde, enkellange jurk met lange mouwen.